אנחנו בצ'יצ'ו מבשלים את הקציצות בסירים אבל לפני כן ולא פחות חשוב- בהרבה חום ואהבה, לפי המתכון המרוקאי והמיוחד של סבתא רות.
כריך עזיזה-min

כריך "עזיזה"

קציצות בקר, טחינה, מטבוחה, ממרח לימון כבוש, מלפפון חמוץ, פטרוזיליה קצוצה.

כריך מסעודה-min

כריך "מסעודה"

קציצות כבש, טחינה, מטבוחה, ממרח לימון כבוש, עגבנייה, מלפפון חמוץ ופטרוזיליה קצוצה.

כריך עיישה-min

כריך "עיישה"

קציצות עוף, טחינה, מטבוחה, ממרח לימון כבוש, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה.

כריך סולטנה-min

כריך "סולטנה"

קציצות דגים, מטבוחה, ממרח לימון כבוש, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה.

כריך-חביבה-min

כריך "חביבה" (חריף)

קציצות סלמון, מטבוחה, ממרח לימון כבוש, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה. *חריף!

סלק-min

כריך טבעוני

קציצת ירק / סלק עם טחינה, אריסה, עגבנייה, חציל קלוי, ממרח לימון כבוש, מטבוחה, פטרוזיליה קצוצה, מלפפון חמוץ.

הלחם שלנו - יצירת אומנות!

לחם ייחודי עשוי בעבודת יד
המון זמן הושקע במציאת לחם ייחודי המתאים לקונספט .
לחם פריך שיוכל לספוג את הקציצות , הרוטב ,הממרחים ויצליח לעמוד בגבורה בעושר הזה מבלי שיתפרק. הצלחנו !
רק מי שטעם מבין את השילוב הנפלא בין הלחם למלית.
הקציצות יוצאות מהסיר היישר לתוך לחם שיצא הרגע מהתנור בדיוק מושלם.
השילוב בין הלחם ותכולתו פשוט מופלא ומעניק לטועם חוויה נדירה.